Amatőr rövid dokumentumfilm pályázat

KÖZÖSSÉGEINK EREJE 

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében dokumentumfilm pályázatot írt ki amatőr filmesek részére Közösségeink ereje címmel. 

A 2023-as pályázatunk lezárult, a zsűri jelenleg értékeli a beérkező műveket. Köszönjük szépen az érdeklődést, a pályázókat hamarosan értesítjük a kialakult végeredményről.
A műveket szakmai zsűri bírálja el, de a közönségszavazás eredménye rajtatok áll! Szavazni az alábbi linken keresztül tudtok 2023. február 5-éig: dokumentumfilm pályázat közönségszavazás. 

 

A PÁLYÁZAT ÉRTÉKELÉSE

A beküldött filmeket a háromtagú zsűri bírálja el: 

Runda Margit – az ERöMŰVHÁZ ügyvezető igazgatója,

Szabó Szonja – európai író és filmrendező, aki Budapesten él és dolgozik. Számos rövidfilmet és dokumentumfilmet írt és rendezett, ezek közül világszerte többet is bemutattak nemzetközi filmfesztiválokon. Magyarországon népszerű TV-sorozatok, valamint zenei videoklipek fűződnek a nevéhez.

Takó Sándor – Magyar Mozgókép-díjas producer, filmrendező, jogász, egyetemi oktató. Az első Netflix forgalmazású magyar filmsorozat, A martfűi rém producere. A FilmHungary filmprodukciós iroda vezetője, számos filmszakmai kötet szerzője, szerkesztője, kiadója.

 

DÍJAZÁS:

  1. helyezett: 100.000. forint értékű utalvány
  2. helyezett: 70.000 forint értékű utalvány
  3. helyezett: 50.000 forint értékű utalvány

Közönségdíj: 50.000 forint értékű utalvány

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Díjátadó várható időpontja: 2023. február 9-én a Doku7 megnyitójához kapcsolódóan. 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: doku7@eromuvhaz.hu